Dit is Romeo, een knappe gecastreerde reu van ongeveer 6 jaar oud. Hij is een lieve, aanhankelijke hond die het leven met veel enthousiasme tegemoet treedt. Word jij zijn nieuwe hondenbaas?

 

Een echte enthousiasteling

Romeo is een hele lieve, vriendelijke, speelse, gehoorzame en aanhankelijke hond, die graag bij zijn baasje in de buurt is. Hij vindt kinderen erg leuk en kan dan soms iets té enthousiast worden. Daarin heeft hij nog wat begeleiding nodig. Verder vindt Romeo het heerlijk om te wandelen en kan ook al goed een paar uurtjes alleen thuis zijn.

 

Waarom verhuist Romeo?

Romeo komt oorspronkelijk uit Polen en heeft daar in een asiel gezeten. Gelukkig kon hij naar het veilige Nederland komen en verblijft hij momenteel in een gastgezin.

 

Contact met soortgenoten

Over het algemeen kan Romeo goed met andere honden overweg, maar soms kan hij ook uitvallen naar vreemde honden door te grommen en te happen. De verwachting is dat dit met de juiste begeleiding zal verbeteren.

 

hond herplaatser verhuisdier

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Romeo zoeken we een baasje / gezin dat al ervaring heeft met honden en dat het geduld heeft om hem op zijn eigen tempo te begeleiden en nieuwe gedrag aan te leren. Daarnaast moet er in het nieuwe thuis van Romeo volop de ruimte zijn om hem te betrekken in het gezinsleven, en moet er tijd zijn om veel met hem te wandelen.

 

Geef jij Romeo een gouden mand?

Heb jij ervaring met honden en kun je Romeo een mooi nieuw leven bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!