Deze lieve dame heet Puma, we schatten haar 3 à 5 jaar oud. Ze zoekt een nieuw thuis waar ze mag genieten van een fijn en veilig kattenleven. Sluit jij haar in je hart

 

Karakter van kat Puma

Puma is een lief, zachtaardig en aanhankelijk dametje dat dol is op knuffelen. Ook speelt ze graag met haar speelgoedmuisje of ander zacht speelgoed.

 

Waarom verhuist Puma?

Puma is gevonden op straat (in Roemenië) en was er slecht aan toe. Gelukkig werd zij gevonden en is ze in de opvang in Nederland terechtgekomen. Ze knapt heel erg goed op en went al goed aan het leven als huiskat.

 

Puma is inmiddels weer fit en gezond

Puma is een gezonde kat en heeft al haar prikjes gehad. Verder is ze gechipt en heeft ze een eigen paspoort. Daarin staat dat zij 3 jaar is, maar in de opvang schatten ze haar toch iets ouder: rond de 5 jaar.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Puma zoeken we een  rustig thuis zonder soortgenoten en andere huisdieren. Ook zal de mogelijkheid moeten hebben om naar buiten te gaan, maar dan wel veilig afgeschermd. Een afgezette tuin of een katvriendelijk balkon waar ze niet af kan, zou fantastisch voor deze poes zijn.

 

Passen jij en Puma bij elkaar?

Sta jij klaar om Puma een mooi leven te geven? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers