Puck is een ongecastreerde reu, kruising Friese Stabij/Bordercollie, van 2 jaar oud die met spoed een gouden mandje zoekt. Word jij zijn nieuwe baas?

 

Lieve Puck

Puck is een ontzettende lieve en aanhankelijke hond, die zich – als hij zich veilig voelt – erg hecht aan zijn baasje(s). Hij kan goed met andere honden overweg en speelt graag met ze. Puck kan wel angstig zijn voor bepaalde dingen en onbekende mensen vertrouwt hij niet snel, met als gevolg dat hij gaat blaffen. Maar met de juiste begeleiding, veel liefde en geduld, is de verwachting dat Puck wat meer zelfvertrouwen zal krijgen en daardoor een stabielere hond wordt.

 

Waarom verhuist Puck?

De situatie waarin Puck verkeert is schrijnend. Zijn baasje is onlangs overleden, zijn andere baas is momenteel ernstig ziek en heeft een slechte prognose gekregen. Dit is de reden dat er met spoed een geschikt nieuw thuis wordt gezocht.

 

Geschikt nieuw thuis

Puck is zeer actief en heeft veel beweging nodig. Daarom zijn we op zoek naar een huis waar ook een ruime tuin aanwezig is, zodat de hond lekker zijn energie kwijt kan en buiten kan spelen.

 

Geef jij Puck een liefdevol thuis?

Zou jij een goede baas voor Puck kunnen zijn? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!