Mami is een teefje van zes jaar jong, Ze is een gesteriliseerde  kruising herder in het asiel te Gorinchem, waar ze terecht is gekomen via een uitwisseling met een andere stichting. Mami komt oorspronkelijk uit Spanje.

 

Mami is een energieke knuffelbeer

Mami is een enthousiaste, vrolijk dame die vol met energie zit. Ze heeft dan ook flinke wandelingen nodig waarin ze haar energie goed kwijt kan. Tegelijkertijd is dit teefje ook een zeer aanhankelijke hond die maar wat graag met haar baasjes knuffelt. Toen ze net in het asiel aankwam, moest ze wel even wennen aan de nieuwe dingen om haar heen, zoals fietsers en auto’s. Maar met een beetje support van de medewerkers was dit teefje daar gelukkig al snel over heen.

 

Andere dieren en kinderen

Deze viervoeter reageert wisselend op andere honden. Met de reuen lijkt ze goed overweg te kunnen, mits die haar grenzen accepteren. Katten en konijnen jaagt Mami op, daar rent ze meteen achteraan.

Van kinderen kan deze schat enthousiast worden, maar daarin kent ze soms haar eigen kracht niet waardoor ze lomp kan handelen. Dit maakt haar ongeschikt voor kleine kinderen.

 

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Mami 1

Geschikt nieuw thuis

Voor Mami zoeken we een actief baasje die veel met haar op stap wil gaan. Als haar nieuwe familie kinderen heeft, moeten zij wel ouder dan 8 jaar zijn. We denken dat deze viervoeters best eventjes alleen gelaten kan worden, mits dit in een nieuwe omgeving rustig opgebouwd en geoefend wordt.

Vanwege Mami’s reactie op andere dieren, plaatsen we haar liever bij iemand zonder andere huisdieren. Is er al een hond aanwezig? Dan zal per individueel geval gekeken moeten worden of dit een geschikte plaats voor Mami is.

 

Meer informatie 

Denk jij Mami een forever home te kunnen bieden, of wil je meer informatie over haar? Neem dan contact op met Dierenasiel Gorinchem:

Tel: 0183-624275

Mail: stichting@dierenasielgorinchem.nl

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat.

Ja, ik wil ook de andere herplaatsers leren kennen