Dit is Piña, een gesteriliseerd teefje (Spaanse kruising) van 2 jaar oud. Wie heeft er een warme mand klaarstaan voor dit lieve en actieve dametje? 

Lief, actief en gehoorzaam dametje

Piña is een lief, aanhankelijk, actief en gehoorzaam dametje, die het heerlijk vindt om met andere honden te spelen. Ze kan niet goed tegen drukte en ervaart dan snel stress (waardoor ze gaat blaffen en op dingen/personen afstuift).

 

Waarom verhuist Piña?

Piña is geadopteerd vanuit Spanje en woont nu sinds een half jaar bij een gezin in Nederland. Helaas is de huidige omgeving veel te druk voor haar en ervaart ze teveel prikkels. Met pijn in hun hart is het huidige gezin op zoek naar een liefdevol nieuw thuis voor Piña, waar zij weer helemaal kan opbloeien en onbezorgd kan gaan genieten.

 

Op zoek naar een rustig thuis

We zijn op zoek naar een rustig thuis voor haar, waar ze in een prikkelarme omgeving lekker tot rust kan komen. De verwachting is, dat in de juiste omgeving en met de juiste begeleiding (met veel geduld, liefde en aandacht), hier zeker vooruitgang in te boeken is. Piña geniet ervan om lekker met haar baasje(s) te wandelen in het bos en met andere honden te spelen.

 

Gezondheid

Piña is gevaccineerd, gechipt, heeft ze een paspoort en is verder goed gezond.

 

Word jij het nieuwe baasje van Piña?

Ben je benieuwd of Piña bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers