Deze schattige broertjes heten Paddy en Phoenix, allebei 2 maanden oud en zijn op zoek naar een plek waar ze samen mogen wonen. Bij wie mag dit onafscheidelijke duo zich settelen en gaan genieten van het leven?

 

Levensverhaal van Paddy en Phoenix

Paddy werd gevonden in een druk centrum waar hij op straat rondzwierf. Zijn broertje Phoenix werd gevonden in een kippenhok en was er slecht aan toe. Uiteindelijk zijn ze herenigd met elkaar en het was direct duidelijk dat ze écht bij elkaar horen. Ze zijn allebei goed opgeknapt en groeien nu als kool.

 

Speels tweetal

Paddy en Phoenix zijn allebei ontzettende lief, aanhankelijk en heel erg speels.

 

kittens zoeken baas

 

Medisch en documenten

Paddy en Phoenix zijn allebei gevaccineerd, gechipt, hebben een paspoortje en verkeren in goede gezondheid.

 

Geschikt nieuw thuis

We zijn op zoek naar een baasje/gezin dat voldoende tijd, liefde en aandacht voor deze twee kleine rakkertjes heeft. Het is van belang dat de jongens niet meer op straat komen, maar een veilig afgesloten tuin zou fantastisch zijn.

 

Word jij het nieuwe baasje?

Benieuwd of jij een goed baasje voor dit duo bent? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!