Dit is Paco, een pup – kruising –  van 6 maanden oud. Bij wie mag deze ontzettende leuke, lieve en vrolijke knul komen wonen?

 

Wat weten we over hond Paco?

Paco is een ontzettende lieve, ondeugende en speelse pup, die dol is op knuffelen. Hij is sociaal naar andere honden toe en – heel knap –  loopt zelfs al keurig mee aan de riem.

 

Paco wil nog veel nieuwe dingen leren

Uiteraard moet Paco nog heel veel leren en dus zijn we op zoek naar een baasje/gezin, die veel met hem willen ondernemen en hem willen begeleiden in het leven als huishond. Paco vindt het lastig om alleen thuis te zijn en dit zal heel rustig opgebouwd moeten worden.

 

Waar woont Paco nu?

Momenteel verblijft Paco in een gastgezin en is hij er helemaal klaar voor om naar zijn definitieve baasje/gezin te verhuizen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

hond paco zoekt baas

 

Vaccinaties  en documenten

Paco heeft al zijn prikjes gehad, is gechipt en heeft een eigen paspoort.

 

Geschikt nieuw thuis

Gezien hij erg van gezelligheid houdt, zoeken we voor Paco een plek waar hij niet veel alleen thuis hoeft te zijn en onderdeel van het gezin mag uitmaken. Mocht er in zijn nieuwe thuis al een soortgenootje leven waar hij mee kan ravotten, is dat een pluspunt.

 

Heeft Paco jouw hart al gestolen?

Denk jij een goede baas voor Paco te kunnen zijn? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers