Dit is Noemi, een Roemeens gesteriliseerd dametje -Europees korthaar- van 5 jaar oud. Ze is een sterke kat, een echte survivor maar nog altijd superlief. Geef jij deze poes een mooi nieuw thuis? 

 

De reis van Noemi

Noemi heeft een zwaar leven achter de rug in Roemenië en is 3 maanden geleden naar Nederland gekomen. Ze verblijft momenteel in een gastgezin en kijkt uit naar haar definitieve huisje, waar ze mag gaan ervaren hoe fijn het leven is.

 

Karakter Noemi

De kat begint inmiddels helemaal tot zichzelf te komen en ontpopt zich tot een lief en aanhankelijk dametje. Eerst kijkt ze de spreekwoordelijke kat uit de boom, maar als ze je eenmaal kent is ze ontzettend lief en aanhankelijk. Wel heeft ze het liefst rust om haar heen, dus niet te veel prikkels die haar storen tijdens het knuffelen.

 

Gezondheid Noemi

Vermoedelijk heeft Noemi vlak na aankomst in Nederland een beroerte gehad (van de stress) en even ging het niet goed met haar.Ze kreeg alle nodige zorg en herstelde goed, alleen soms is ze nog wat instabiel en ook haar gehoor is iets minder. Gelukkig ondervindt zij hier zelf geen hinder van.

Noemi is gechipt, gevaccineerd en beschikt over een Europees paspoort.

 

Geschikt nieuw baasje

Noemi haar voorkeur ligt bij een vrouwelijk baasje zonder kinderen en een rustige omgeving.

 

Geef jij Noemi een liefdevol thuis?

Benieuwd of Amber en jij bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl en check of je de juiste match voor haar bent.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers