Dit is Liv, een knap en gesteriliseerd dametje van 4 jaar oud, dat nog wat meer zelfvertrouwen moet krijgen. Wil jij haar daar bij helpen?

 

Speelse knuffelkont, wel wat onzeker

Liv is een lief, speels, vrolijk en aanhankelijk hondje,die van knuffelen houdt, zolang het er maar niet te ruw aan toe gaat.Dit teefje was nog maar 7 maanden oud toen ze vanuit Roemenië naar Nederland kwam. Waarschijnlijk heeft ze door haar nare ervaringen daareen stukje socialisatie gemist. Waarschijnlijk hierdoor is arme Liv ook erg onzeker en dit uit zich in blaffen naar mensen en katten. Verder heeft ze een sterk jachtinstinct en jaagt ze achter vogeltjes aan. Om deze reden kan ze niet loslopen tijdens het wandelen.

 

Waarom verhuist Liv?

Momenteel lopen de spanningen in het huidige gezin van Liv zó erg op, dat ze zich ook af begint te reageren op de kinderen en andere hond in huis. Ze is erg onrustig en blaft en piept veel Haar huidige baasje heeft met veel pijn in het hart de beslissing tot herplaatsing genomen en hoopt heel erg dat Liv een fijn liefdevol nieuw plekje zal krijgen.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Liv zoeken we naar een rustig thuis zonder kinderen met een baasje dat ervaring heeft met en met haar aan de slag wil gaan. Wie wil dit lieve dametje met open armen ontvangen en haar met alle liefde, geduld en aandacht begeleiden, om weer wat stabieler in het leven te staan? Ze verdient het zo!

 

Is Liv welkom bij jullie?

Benieuwd of jullie bij Liv passen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl en check of jullie matchen.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers