Dit is Klaas, een knappe gecastreerde Europees korthaar kater van 9 jaar oud. Hij is op zoek naar een huis waar hij af en toe ook naar buiten kan gaan. Bij wie mag deze lieve kerel komen wonen?

 

Aanhankelijke kat

Klaas is een hele lieve en aanhankelijke kat, die het heerlijk vindt om lekker bij je te komen liggen en geaaid te worden. Maar dat was vroeger wel anders. De arme schat vond mensen toen erg spannend.

 

Het verhaal van kat Klaas

Kat klaas kwam In 2017 in het asiel terecht en in 2018 werd hij door zijn huidige baasje geadopteerd. In het begin was het erg moeilijk en ontbrak het aan vertrouwen bij Klaas. Hij kon toen stevig uithalen en ook wel eens bijten.  Met veel geduld en liefde heeft het baasje het vertrouwen van Klaas weten te winnen en nu toont Klaas het gedrag alleen nog als hij heel veel spanning ervaart. Om die reden zijn we voor hem op zoek naar een thuis zonder kinderen en een baas die al ervaring met katten heeft.

 

Een buitenavonturier

Gezien Klaas ook erg van het buitenleven houdt, is het belangrijk dat zijn nieuwe huis beschikt over een tuin.

 

Waarom verhuist klaas?

Vanwege een verhuizing naar een appartement is het voor Klaas helaas niet meer mogelijk om naar buiten te kunnen gaan. Dat vindt hij overduidelijk niet fijn, daarom wordt er een nieuw liefdevol thuis voor hem gezocht.

 

klaas kat herplaatser nieuw thuis

 

Medisch en documenten

Klaas is gezond, heeft een paspoort, is gechipt en heeft zijn vaccinaties gehad.

 

Passen jij en Klaas bij elkaar?

Kun jij Klaas alles geven wat hij nodig heeft? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers