Gijsje is een gecastreerde Europees korthaar van 1 jaar oud. Dit lieve katertje zoekt een nieuw thuis. Bij wie is hij welkom?

 

Kat Gijsje wil kroelen

Gijsje is erg lief, speels en kan met iedereen overweg. Ook in kinderen ziet hij potentiële speelkameraardjes zolang ze maar voorzichtig met hem omgaan. Verder vindt Gijsje het heerlijk om op schoot te kroelen.

Momenteel woont Gijsje samen met een pup en dit gaat heel erg goed, hij geeft de pup zelfs kopjes.

 

Buiten op avontuur

Gijsje vindt het heerlijk om buiten te spelen en daarom is het belangrijk dat zijn nieuwe huis beschikt over een katvriendelijke tuin.

 

Waarom verhuist Gijsje?

Zijn huidige baasjes zijn erg gek op Gijsje, maar helaas blijkt hun dochtertje allergisch voor katten te zijn. Om deze reden wordt er een nieuw liefdevol thuis voor Gijsje gezocht.

 

Medisch en documenten

Alle benodigde vaccinaties heeft Gijsje inmiddels gehad en hij is helemaal gezond verklaard. Verder is hij gechipt en heeft een eigen paspoort.

 

Wordt Gijsje jouw nieuwe huisgenoot? 

Denk je dat jij een goed baasje voor Gijsje kunt zijn? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers