Lillybert is een grijze gecastreerde kater. Helaas moet hij nu, op 9-jarige leeftijd, verhuizen. Iets wat zowel hij als zijn baasje erg verdrietig vinden. Wie geeft deze knappe jongen een liefdevol thuis?

 

Lillybert is een echte binnenkat

Als echte binnenkat is Lillybert gewend om in huis te leven. Verder is hij een hele lieve, rustige en aanhankelijke kater. Hij wordt graag geaaid en is ontzettend trouw aan zijn baasje.

 

Honden en andere katten zijn te spannend

Lillybert kan goed overweg met mensen en ook met kinderen is er een goede klik. Honden en andere katten zijn daarentegen te spannend voor deze huistijger. Hij zoekt dan ook een thuis zonder andere huisdieren.

 

Waarom verhuist Lillybert?

Helaas is het baasje van Lillybert opgenomen in een verpleeghuis, waardoor er een nieuw thuis voor hem moet worden gezocht.

 

Een gezonde kater

Ondanks dat we Lillybert een senior mogen noemen, is hij nog kerngezond. Ook is hij volledig zindelijk.

 

Geschikt thuis

Voor Lillybert zoeken we een baasje en/of bazinnetje dat veel tijd voor hem heeft en wie hij gezelschap mag komen houden.  Deze kat is graag het enige dierenkind, mensenkinderen zijn echter geen probleem.

 

Is Lillybert welkom?

Kun jij deze kat liefdevol opvangen en de nodige aandacht geven? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers