Dit is Freek, een knappe gecastreerde reu – kruising – van 2 jaar oud. Wie heeft er een gouden mandje klaarstaan voor deze  leuke en lieve kanjer?

 

Hond Freek leert graag

Freek is een lieve, aanhankelijke en leergierige hond en is dol op spelen. Hij vindt het nog wel spannend als er bezoek komt en laat dit merken door te blaffen. Met de juiste begeleiding is de verwachting dat dit gedrag zal verbeteren.

 

Waarom verhuist Freek?

Freek is vanuit een dodingsstation in Roemenië naar Nederland gekomen om hier te genieten van een veilig leven. Helaas kunnen Freek en de kat des huizes niet met elkaar overweg en zoeken zijn baasjes een nieuw liefdevol thuis voor hem.

 

hond freek zoekt baas

 

Medisch en documenten

Freek is bekend met heupdysplasie en heeft hier medicatie voor gehad; pijnstilling en ontstekingsremmers. Momenteel gaat het erg goed en ondervindt hij geen hinder van de aandoening. Hoe zich dit in de toekomst verder zal ontwikkelen is onbekend.

Freek heeft zijn vaccinaties gehad, is gechipt en heeft een Europees paspoort.

 

Geschikt thuis

Voor Freek zoeken we een ervaren baasje/gezin, dat er regelmatig op uit wil gaan met Freek, en waar hij niet te vaak alleen thuis hoeft te zitten. Hij kan prima wat uurtjes alleen thuis zijn, maar vindt het veel gezelliger als zijn baasje er gewoon is. Gezien de eerdere ervaringen met Freek is het beter dat zijn nieuwe baasje(s) geen kat hebben. Overigens zou het wel leuk zijn als er al een andere, stabiele hond aanwezig is.

 

Pas jij bij herplaatser Freek?

Denk jij Freek een liefdevol thuis te kunnen bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers