Dit is Fay, een knap gesteriliseerd Europees korthaar-dametje van 4 jaar oud. Wie wil dit lieve dametje een fijn nieuw thuis geven, waar ze heerlijk geknuffeld wordt en buiten mag spelen?

 

Lange aaisessies graag!

Fay is een ontzettende lieve en aanhankelijke poes, die graag bij je komt liggen en dan lekker (lang) geaaid wil worden. Overdags kan ze heerlijk liggen te slapen op de kattenkrabpaal, maar ze vindt het ook heerlijk om naar buiten te gaan.

 

Waarom verhuist Fay?

Bij haar thuis zijn ze dol op Fay, dat is het probleem niet. Maar helaas blijkt de zoon in het gezin allergisch voor katten te zijn. Hierdoor zijn de huidige baasjes genoodzaakt een nieuw thuis voor hun huistijger te zoeken.

 

Gezondheid Fay

Verder is Fay gechipt, gevaccineerd, heeft ze een paspoortje en is ze goed gezond.

 

fay zoekt nieuwe baas

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Faye zoeken we een nieuw thuis waar mensen haar volop aandacht willen geven, maar waar ze ook in haar eentje op buitenavontuur kan gaan.

 

Wordt Fay jouw nieuwe huisgenoot?

Kun jij Fay een liefdevol thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers