Dit is Elsa, een gesteriliseerd Europees korthaar dametje van 2 jaar oud. Bij wie mag dit lieve dametje komen wonen?

 

Kat Elsa wil het eerst even aankijken

Elsa begin kan ze wat onzeker zijn, maar als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen vindt ze het heerlijk om bij je op schoot te zitten en geaaid te worden.

 

Binnenkat

Ze is nooit naar buiten geweest – enkel op een balkon –  daardoor is Elsa gewend om binnen te leven. Het is niet veilig om haar als buitenkat te houden, maar met een katvriendelijk balkon of een afgeschermde tuin kun je haar wel een plezier doen.

 

Waarom verhuist Elsa?

Elsa is door haar huidige baasje uit het asiel gehaald en ze was toen erg angstig. Dit ging de goede kant op, maar door een verhuizing is Elsa weer erg angstig voor andere mensen geworden, soms ook mensen die ze kent. Om deze reden is het huidige baasje op zoek naar een fijn en liefdevol thuis, waar ze tot rust kan komen en weer helemaal zichzelf kan en mag zijn.

Opnieuw een verhuizing kan in het begin stressvol zijn voor deze poes. Het is belangrijk dat ze in haar nieuwe thuis voldoende rustplekjes krijgt en op eigen tempo mag wennen aan haar nieuwe omgeving.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

kat elsa verhuisdier

 

Medisch en documenten

Elsa is een gezonde kat. Verder is ze gevaccineerd, gechipt en heeft ze een Europees paspoort.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor dit dametje zoeken we een rustig baasje zonder kinderen, en bij voorkeur iemand die ervaring heeft met geadopteerde katten.

 

Bied jij Elsa een rustig thuis?

Denk je dat je een geschikt baasje voor Elsa kan zijn? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers