Dit is Dustie, een Australische herder van 6 jaar oud. Hij zoekt een nieuw baasje dat actief is en veel wil wandelen. Wie heeft er een warme mand klaarstaan voor deze lieve, energieke en aanhankelijke knuffel?

 

Reu Dustie vindt iedereen lief en heeft energie voor 10!

Dustie is een lieve, speelse, gehoorzame en aanhankelijke hond die dol is op knuffelen. Maar hij zit ook boordevol energie en vindt het heerlijk om te wandelen en te rennen. Verder is Dustie een echte allemansvriend en kan ook goed met kinderen overweg.

 

Waarom verhuist Dustie?

Het huidige baasje van Dustie is 85 jaar oud en kan Dustie niet goed meer aan de riem houden. De hond kan soms flink aan de riem trekken als hij een andere hond ziet, en helaas is het baasje onlangs nog gevallen met verwondingen tot gevolg. Om deze reden heeft hij besloten een ander fijn thuis voor zijn viervoeter te zoeken.

 

Medisch en documenten

Dustie is een gezonde hond. Hij is gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en is gecastreerd.

 

hond dustie nieuw thuis

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Dustie zoeken we een baasje/ gezin dat veel tijd voor hem heeft en graag met de hond op pad wil gaan.

 

Ga jij samen met Dustie op pad?

Kun jij Dustie een liefdevol en actief leven bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatser