Dit is Dave, een knappe gecastreerde kerel van ongeveer 5 jaar oud. Hij kijkt uit naar zijn definitieve plek, waar hij samen met zijn baasje(s) kan genieten van het leven.

 

Blije Dave

Dave is een ontzettende lieve en sociale hond, die vanuit Curaçao naar Nederland is gekomen, om hier een veilig en gelukkig bestaan op te bouwen. Het leven als huishond in Nederland beviel Dave direct goed en hij genoot gelijk van de liefdevolle aandacht die hij kreeg en gaf deze liefde ook dubbel en dwars terug. Verder is Dave erg aanhankelijk, speels, gehoorzaam en vindt het fijn om wandelingen te maken.

 

Rustig aan met prikkels

Een druk gezinsleven en de alledaagse hectiek met bijvoorbeeld spelende kinderen, geeft Dave te veel prikkels. Hij heeft behoefte aan een rustge leefomgeving. Verder vindt hij het buiten spannend om andere honden te ontmoeten. Dat uit zich in blaffen en het aan de riem trekken zodra hij een soortgenoot ziet.

 

Medisch en documenten

Dave is door een dierenarts gezond verklaard, gevaccineerd en gechipt.

 De tekst gaat verder onder de afbeelding.

asiel hond nieuwe baas op zoek

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Dave zoeken we een rustig thuis zonder kinderen en andere huisdieren, waar hij de begeleiding, aandacht en liefde krijgt die hij nodig heeft. Een plek waar hij alle spanningen los kan laten zodat hij lekker zichzelf kan zijn en zijn veerkrachtige, blije ik weer ruimte krijgt.

 

Ga jij samen met Dave genieten van het leven?

Kan jij Dave een relaxt thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers