Hond Danny is een knappe gecastreerde reu (kruising) van 1 jaar oud. Wie geeft deze ontzettende leuke en lieve kanjer een fijn,  liefdevol thuis?

 

Speelse vrolijkerd

Danny is een hele vriendelijke, speelse en aanhankelijke hond, die dol is op aandacht en het liefst bij je op schoot kruipt. Hij kan het goed vinden met andere honden en ook katten zijn geen probleem voor hem.

 

Wandelfanaat

Wandelen vindt Danny fantastisch, dus zoeken we een baasje/gezin dat er regelmatig met hem op uit wil gaan om fijne, lange wandelingen te maken.

 

Soms nog een beetje onzeker

Soms kan deze lieverd, als het heel druk is, wat onzeker zijn en om deze reden plaatsen we hem liever niet bij een gezin met hele jonge kinderen. Met kinderen vanaf 12 jaar die gewend zijn aan honden, zou het daarentegen prima gaan.

 

Gezondheid Danny

Danny is bekend met Leishmania, maar dit is goed onder controle door het gebruik van medicatie. Hij is verder goed gezond en functioneert zoals elke jonge vrolijke gezonde hond.

 

Waarom verhuist Danny?

Danny is vanuit Griekenland naar Nederland gekomen en verblijft momenteel in een gastgezin. Hij is er helemaal klaar voor om naar zijn definitieve baasje(s) te verhuizen

 

Passen jij en Danny bij elkaar?

Is Danny welkom bij jullie? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers