Wetenschappers merken de laatste tijd, dat katten niet op dezelfde manier moeten worden gevoed. Iedere levensfase waarin een kat zit, heeft namelijk invloed op haar voedingsbehoefte.

Daarom maakt kattenvoeding nu een ontwikkeling mee. Vroeger was er ‘gewone‘ voeding (eten om het dier te voeden). Daarna kwam Basisvoeding (beantwoorden aan de voedingsbehoeften van het lichaam. Tegenwoordig is er Gezonde voeding op maat.

Royal Canin volgt de kennis over voeding op de voet. Daarom zijn de voedingen uit het Feline Health Nutrition assortiment afgestemd op de leeftijd, levensstijl en individuele kenmerken van jouw kat. Speciale voedingen helpen haar zo lang mogelijk gezond te houden.

Als je kat meestal binnenshuis leeft, verbruikt zij minder energie dan een kat die buiten haar territorium ontdekt. En wist je dat er drie verschillende kieskeurige katten zijn? Katten die hun voeding kiezen op basis van de geur, de smaak of op het gevoel na het eten.

Gezondheidsvoeding speciaal voor jouw kat is belangrijk, om haar zo lang mogelijk gezond te houden. Kijk eens op de Voedingswijzer om te ontdekken welke voeding het beste bij haar past.