Dit is hond Clooney, een reutje van 7 maanden oud dat vanuit Griekenland naar Nederland is gekomen. Hij kijkt inmiddels uit naar een definitief huisje. Wie heeft er een gouden mandje klaarstaan voor deze leuke en lieve kanjer?

 

Clooney is een allemansvriend

Clooney is een lieve, speelse en aanhankelijke allemansvriend, die dol is op knuffelen. Van wandelen wordt hij erg enthousiast en hij loopt ook al keurig mee aan de riem. Ook de omgang met andere honden is goed, hij ziet in iedere soortgenoot een leuke speelkameraad.

 

Alleen thuisblijven

Het even alleen thuisblijven lukt Clooney nog niet goed, dit vindt hij erg spannend. Zijn nieuwe baasje kan het alleen blijven rustig en stapsgewijs met hem oefenen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

hond zoekt nieuw thuis clooney

 

Medisch en documenten

Clooney is nog niet gecastreerd, wel is hij voorzien van alle benodigde vaccinaties. Verder is hij gechipt en heeft hij zijn eigen paspoortje.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Clooney zoeken we een baasje/gezin dat veel met hem wil ondernemen en met veel liefde en geduld Clooney wil begeleiden in zijn leven als huishond. Kinderen in huis zou geen probleem moeten zijn, maar het liefst plaatsen we Clooney dan bij een gezin met wat oudere kinderen die al aan honden gewend zijn.

 

Passen jij en Clooney bij elkaar?

Wil jij Clooney graag een nieuw thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers