Dit vrolijke gecastreerde kereltje is Chapo, een Dwergkees van 7 jaar oud. Bij wie mag dit lieve en vrolijke ventje komen wonen?

 

Actieve allemansvriend

Chapo is een ontzettend lief, speels, gehoorzaam en aanhankelijk reu, die enorm van knuffelen houdt. Hij is een echte allemansvriend. Verder is hij zeer actief, dus het is van belang dat zijn nieuwe baasje(s) er met regelmaat op uit wil(len) gaan met hem, zodat hij lekker zijn energie kwijt kan.

 

Andere honden en kinderen

Chapo is van nature een tikkeltje zenuwachtig en kan soms wat onzeker zijn bij andere honden en bij kleine kinderen. Om deze reden zijn we op zoek naar een thuis zonder kleine kinderen, en waar niet regelmatig kleine kinderen op bezoek komen. Een gezin met wat oudere en rustigere kinderen, zal naar verwachting prima gaan.

 

Waarom verhuist Chapo?

Helaas ondervindt Chapo veel stress sinds de komst van een kindje in het gezin (en er is nog een kindje op komst). Hij is sindsdien erg nerveus en blaft veel.  De huidige baasjes van Chapo willen maar één ding en dat is dat Chapo gelukkig is. Daarom wordt er uitgekeken naar een nieuw fijn thuis voor hem, waar hij alle liefde, beweging, rust en zorg krijgt die hij verdient.

 

afbeelding dwergkees Chapo

 

Medisch en documenten

Chapo is hartstikke gezond, heeft al zijn vaccinaties gehad, is gechipt en heeft ook zijn eigen paspoort.

 

Word jij het nieuwe baasje van Chapo?

Kun jij Chapo een liefdevol thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!