Bumper is een gecastreerde reu – Herder x Stafford van 2 jaar oud. Deze lieve, actieve hond is op zoek naar een nieuw thuis. Bied jij hem een gouden mand?

 

Bumper in het kort

Het is een hele lieve, aanhankelijke en gehoorzame hond, die met iedereen goed overweg kan. Hij is erg actief en dol op wandelen en spelen. Loslopen gaat prima, zolang er geen katten in de buurt zijn (die vindt hij niet zo leuk). Verder heeft Bumper zijn vaccinaties gehad, is hij gechipt en verkeert hij in goede gezondheid.

 

Actief baasje gezocht

We zijn op zoek naar een baasje/gezin (eventueel met wat oudere kinderen), die er regelmatig op uit willen gaan met Bumper, zodat hij lekker zijn energie kwijt kan.

 

Waarom verhuist Bumper?

Helaas kan Bumper niet overweg met de andere dieren in huis en om deze reden zijn de huidige baasjes op zoek naar een fijn nieuw thuis voor hem. Wie o wie kan lieve Bumper bieden wat hij nodig heeft?

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

hond asiel herplaatser

 

Interesse

Ben je benieuwd of jij en Bumper matchen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers