Dit is Bella, een knappe gesteriliseerde teef (kruising Rottweiler/Labrador) van 4 jaar oud. Bella is een lieve, gehoorzame, speelse hond, die met iedereen goed overweg kan (ook met kinderen). Ze kan het ook goed vinden met andere honden, speelt graag en luistert goed naar wat haar gevraagd wordt.

Bella kan moeilijk alleen thuis zijn en hier zal het nieuwe baasje/gezin (rustig en met veel liefde en geduld) mee aan de slag moeten gaan. Verder is Bella gechipt, heeft ze al haar vaccinaties gehad en is ze verder goed gezond.

Bella heeft erge last van verlatingsangst en dit uit zich in het proberen te ontsnappen uit huis (ze heeft hierbij de deur beschadigd). Als ze in haar bench wordt gedaan, dan probeert ze daaruit te ontsnappen (met verwondingen bij zichzelf tot gevolg). Haar baasjes werken beiden fulltime en er is nog een kindje op komst. Al met al geen ideale situatie voor Bella en om deze reden zijn ze op zoek naar een fijn nieuw thuis voor haar.

Het is van belang dat haar nieuwe baasje/gezin bereid is om met de verlatingsangst aan de slag te gaan.

Wie geeft dit lieve en aanhankelijke meisje die gouden mand en wil haar met veel liefde en geduld begeleiden bij haar verlatingsangst?

 

Ben je benieuwd of Bella bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.