Dit is Amber, een knappe gesteriliseerde dame van 2 jaar oud. Ze is een Spaanse kruising en op zoek naar een nieuwe baas. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze lieve, energieke en aanhankelijke hond?

 

Karakter Amber

Amber is een lieve, gehoorzame, leergierige en actieve dame, die het erg leuk vindt om samen te werken met haar baasje(s). Ook is ze erg aanhankelijk, kan ze enorm genieten van knuffels en vindt ze het fijn om ’s avonds ingestopt te worden onder een dekentje.

 

Soortgenootjes en andere dieren

Amber kan goed overweg met haar soortgenoten. Wel heeft ze een voorkeur voor grotere honden, kleine hondjes vindt ze gewoon niet zo interessant. Bij het zien van katten vertoont deze dame echter jaaggedrag. Daarom plaatsen we haar liever niet bij mensen met huistijgers.

 

Waarom verhuist Amber?

De omgeving waarin Amber nu woont, is voor haar te druk. Het kan er erg rumoerig zijn door veel auto’s, fietsers en kinderen. Ze wordt daar erg onzeker van en valt dan naar voorbijgangers uit. Haar baasjes denken dat Amber zich beter zal voelen in een rustigere omgeving. Daar zal ze met de juiste begeleiding weer de rust vinden en haar lieve, trouwe zelf worden.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

hond nieuw thuis asiel

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Amber zoeken we nieuwe baasjes die in een rustige omgeving wonen en veel met haar willen ondernemen. Binnenshuis moet er bij de nieuwe baasjes ook tijd en liefdevolle aandacht voor Amber zijn, ze wil echt onderdeel van ‘de roedel’ worden. Oudere kinderen die ervaring met honden hebben, zijn geen probleem.

 

Past Amber bij jou?

Benieuwd of Amber en jij bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl en check of je de juiste match voor haar bent.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers