Siepie is een knappe kater van 10 jaar oud. Deze lieve senior is op zoek naar genegenheid en een prikkelarme omgeving.

 

Siepie is een meditatieve knuffelkont

Siepie zal eerst even aan zijn nieuwe omgeving moeten wennen, maar daarna vindt hij het heerlijk om geaaid te worden. Het is een echte knuffelkont, maar wel één die van een rustige leefomgeving houdt. Dat heeft echter niets met zijn leeftijd te maken; al vanaf kleins af aan is Siepie erg op rust gesteld.

 

Waarom verhuist de kat?

Het gezin waar Siepie nu woont, wordt steeds drukker en dit komt zijn welzijn niet ten goede. Om die reden zijn de huidige baasjes op zoek naar een fijn en rustig thuis, waar Siepie de aandacht en liefde krijgt die hij nodig heeft.

 

Medische achtergrond Siepie

Siepie is gecastreerd en ondanks zijn leeftijd nog kerngezond!

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Geschikt nieuw thuis

Voor Siepie zoeken we een nieuw thuis waar hij in alle rust van zijn pensioen kan genieten. Het is belangrijk dat in zijn nieuwe omgeving ook weinig prikkels van buitenaf komen. Deze kater past bovendien alleen bij baasjes die geen andere dieren of kinderen hebben.

 

Geef jij Siepie een gouden mandje ?

Kun jij Siepie de rust geven die hij nodig heeft? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers