Anja is een lief teefje van zeven maanden oud. Ze is samen met haar moeder en zusjes op straat in Hongarije gevonden en heeft het geluk gehad dat ze naar Nederland kon verhuizen om hier een nieuwe start te kunnen maken.

 

Aanhankelijke vrolijkerd

Gelukkig hebben de nare ervaringen in het begin van Anja haar leventje geen sporen nagelaten. Ze is een vrolijk, energiek, speels en aanhankelijk hondenmeisje. Anja kan geen genoeg krijgen van knuffelen en ook de visite wordt altijd blij onthaald door haar. Ze kan goed overweg met andere honden en speelt graag met ze.

 

Geschikt nieuw thuis

Het zou fantastisch zijn als Anja bij een baasje/gezin terechtkomt dat er regelmatig met haar op uit wil gaan, zodat ze goed haar energie kwijt kan. Ook zou het heel leuk voor Anja zijn als ze samen met haar nieuwe baasje(s) cursussen kan gaan volgen, gezien ze erg leergierig is.

 

hond zoekt baas

 

Medisch en documenten

Anja is gechipt, heeft een paspoort, is gevaccineerd en is verder kerngezond. Anja kijkt uit naar haar gouden mandje.

 

Pas jij bij Anja?

Benieuwd of jij Anja een goed thuis zou kunnen bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!