Levi is  een knappe gecastreerde kater van 10 jaar oud. Van zijn leeftijd trekt deze kat  zich echter nog weinig aan…

 

Waarom verhuist Levi?

Sinds de komst van een kindje in het gezin, vindt Levi het niet meer zo prettig om in huis te zijn. Om deze reden zijn de huidige baasjes van hem op zoek naar een fijn en rustig nieuw thuis voor hem, waar hij de liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft.

 

Kat Levi kikt op waterdruppeltjes

Levi is een hele lieve, aanhankelijke en rustige kat, die de hele dag slaapjes doet. Hij ligt graag bij je op schoot en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Ondanks zijn leeftijd is deze kater nog speels en vindt hij laserlampjes fantastisch en druppeltjes uit de kraan magisch.

Als het mooi weer is, gaat Levi graag op onderzoek uit in de tuin, dus het zou een leuke bijkomstigheid zijn als zijn nieuwe baasje beschikt over een tuin.

 

Andere dieren en kinderen

Levi  kan hij goed overweg met de andere kat in huis. Wat hij van honden vindt, is onbekend.  Deze kat wordt niet zo blij van kleine, drukke kinderen. Zodra zij hem willen aaien, loopt hij weg. Wel verwachten zijn verzorgers dat hij met oudere, rustige kinderen goed overweg kan.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

levi kat herplaatser

 

Levi medisch

Levi heeft in het verleden blaasontsteking en blaasgruis gehad en krijgt hier nu speciaal voer voor. Ondanks zijn leeftijd is Levi verder goed gezond en vitaal.

 

Nieuw thuis

Voor Levi zoeken we een rustig thuis, waar geen drukke kinderen aanwezig zijn. Bij voorkeur heeft zijn forever home een tuin, zodat deze schat ook van het buitenleven kan genieten.

 

Ben jij voor Levi een geschikt baasje?

Kun jij Levi de liefde en aandacht geven waar hij zo naar verlangt? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers