Ras : Dogo Argentino.
Leeftijd : 5jr.
Entingen : Worden up to date gebracht.
Gecastreerd : Wordt gedaan voor overdracht.
Kan met kleine kinderen : Nee.
Kan met grote kinderen : Ja.
Kan met katten : Nee.
Kan met andere honden : Ja.
Kan alleen zijn : Even.
Slopen : Nee.
Blaffen : Niet onnodig.
Kent commando’s : ja.

Witte is door de eerste eigenaar uit Argentinië naar Nederland gehaald. Hij is een rustige,  stabiele hond en eigenlijk weinig mis mee. Kent de basis commando’s, pakt snoepjes voorzichtig aan etc.
Alleen is Witte door de werkomstandigheden van de laatste baas hele middag/avond alleen waardoor hij met spullen gaat slepen. Hij maakt niks kapot, maar gaat afleiding zoeken en janken. Dat laatste is inmiddels een probleem geworden en dat is ook de reden dat er een andere forever home gezocht wordt voor hem. Hij wordt geplaatst onder contract van Stichting Dier en Project.

Interesse?

Dier en Project zoekt iemand voor Witte met specifiek ‘Dogo-verstand’. Mensen die het ras kennen en begrijpen en onder de omstandigheden die voor hem geschikt zijn. Als je oprecht geïnteresseerd bent, alle voor- en nadelen zorgvuldig hebt afgewogen, over de tijd én het geld beschikt om deze grote hond te kunnen voorzien in alles wat hij nodig heeft, als je akkoord gaat met het tekenen van een rechtsgeldig contract en als je je realiseert dat hij gecastreerd wordt voor de herplaatsing kun je bellen met de stichting. Bij een eventuele mogelijke match brengen zij je dan in contact met zijn tijdelijke opvangadres voor een nadere kennismaking: 06 – 12483461.

Witte adoptie