Het is zover! Vanaf vandaag draait de spot van CIWF tegen verre veetransporten een week lang in de bioscoop! Hij is te zien bij alle films (behalve kinderfilms) in de 22 grootste filmhuizen van Nederland. Hieronder Tuschinski in Amsterdam, Kinepolis in Rotterdam en LUX in Nijmegen. Ga je naar de film? Bekijk hier de lijst van bioscopen waar de spot draait.

Deze actie is 100% mogelijk gemaakt door onze supporters die meededen aan de crowdfundingactie. Nogmaals heel hartelijk dank aan alle deelnemers! De komende week zullen tienduizenden mensen op indringende wijze het dierenleed tijdens verre veetransporten onder ogen zien en worden opgeroepen om in actie te komen.

Deze bioscoopcampagne maakt deel uit van de activiteiten rond de Internationale actiedag tegen verre veetransporten, die wij op 13 september voor de tweede maal organiseren. Van Australië tot Sierra Leone. Van Zuid-Korea tot aan Canada, overal ter wereld komen mensen in actie tegen het dierenleed bij verre veetransporten.

Jij kunt ook meehelpen! Neem bijvoorbeeld je vrienden mee naar de bioscoop deze week en deel de spot via Facebook en Twitter. Bekijk ook de officiële website van de internationale actiedag met meer tips over hoe jij in actie kunt komen.

veetransporten