Seppe is een Amerikaanse Staffordshire Terriër van 11 jaar oud. Met de waardigheid van een oude gentleman stapt hij rustig rond, hopend op een nieuw thuis. Geef jij deze schat een mooi pensioen cadeau?

 

Wandelen en kroelen zijn favoriet

Heftig rondrennen en stoeien, daar past Seppe inmiddels voor. Dat vindt hij niet bij zijn leeftijd passen en laat hij liever over aan de jonkies. Waar deze hond dan wel blij van wordt? Kroelen, héél veel kroelen! Deze stafford is een echte mensenvriend en geniet van iedere aai die hij krijgen kan. Verder gaat hij graag met zijn baasje wandelen en doet hij af en toe een schoonheidsslaapje.

 

Zachtaardige hond

De term ‘agressie’ komt niet in het woordenboek van Seppe voor. Hij is de rust zelve en gedraagt zich ook in huis prima. Buiten loopt hij keurig mee aan de lijn. Op andere honden kan hij wisselend reageren. Sommige soortgenoten heeft hij graag om zich heen, anderen zal hij liever uit de weg gaan.

 

Gezonde senior

Ondanks zijn leeftijd is deze gecastreerde senior helemaal gezond. Ook is hij volledig gevaccineerd.

 

Seppe asiel hond stafford

 

 

Geschikt thuis voor Seppe

Vanwege zijn zachtaardige karakter zou Seppe zowel in een gezin als bij één persoon passen. Omdat het om een wat oudere hond gaat die wel zijn rust nodig heeft, zijn kleine kinderen misschien geen goed idee.

Hoe deze viervoeter op katten reageert is niet bekend. Bij huishoudens die al een andere hond hebben, zal eerst bekeken moeten worden of er een match met Seppe is.

 

Mag Seppe bij jou van zijn pensioen genieten?

Denk jij Seppe een mooi thuis te kunnen bieden? Neem dan contact op met Dierenasiel Veeweyde:

Tel: +32 (0)14 65 86 26

Mail:  veeweyde.weelde@skynet.be

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers