Savanna is een lieve Spaanse schoonheid van 1 jaar oud. Ze zit nu in een gastgezin en wacht op een eigen thuis. Wie sluit deze lieverd in zijn/haar hart?

 

Savanna is gek op knuffelen, spelen en wandelen

Savanna is een hele lieve, aanhankelijke en speelse hond die het heerlijk vindt om lekker met je te knuffelen. Ook is ze dol op wandelen, maar wel in een rustige omgeving. Verkeer vindt ze namelijk nog wat spannend. Verder is ze sociaal naar andere honden en katten.

 

Waarom verhuist Savanna? 

Savanna zat in een asiel op Gran Canaria en is door een stichting naar Nederland gehaald om hier een fijne en veilige toekomst op te bouwen. Ze verblijft momenteel in een gastgezin en kijkt uit naar haar definitieve huisje.

 

Medische achtergrond

Savanna heeft een Europees paspoort en is gechipt, gevaccineerd en helemaal gezond. Ze is nog niet gesteriliseerd.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

savanna hond verhuis

Geschikt nieuw thuis

Voor deze hond zoeken we een baasje dat er regelmatig met haar op uit wil gaan en liefdevolle aandacht wil geven. Kinderen zijn voor Savanna ook geen probleem mits ze al wat ouder zijn.

 

Ga jij met Savanna op pad?

Kun jij Savanna een liefdevol thuis en volop beweging bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers