Met spoed is men op zoek naar een gouden mand voor Luna. Luna is een knappe gesteriliseerde teef (kruising Herder) van 6 jaar oud. Ze is ontzettend lief, aanhankelijk en erg actief.

De introductie met nieuwe mensen (vooral mannen, want die vindt ze best heel spannend) dient heel rustig aangepakt te worden. Helaas heeft Luna erg last van angsten, waar haar huidige baasje al intensief mee aan de slag is gegaan (zonder het gewenste resultaat). Luna is extreem bang voor onweer en vuurwerk en raakt daar ontzettend van in paniek. Dit resulteert in ontsnappingspogingen, dingen kapot bijten en haar behoefte binnenshuis doen (uit pure angst).

De plek waar Luna momenteel woont, daar wordt nu volop vuurwerk afgestoken en de situatie is inmiddels ondraaglijk geworden voor haar. We zijn daarom met spoed op zoek naar een warm thuis voor Luna (zonder kinderen), in een rustige omgeving (eventueel in het buitengebied). Het is van belang dat het nieuwe baasje ervaring heeft met honden en met heel veel geduld, aandacht en liefde met deze angsten aan de slag wil gaan.

Het huidige baasje is met pijn in haar hart op zoek naar een gouden mand voor Luna. Vanwege lichamelijke beperkingen is het voor haar helaas niet haalbaar om deze situatie voort te zetten en op te lossen en ze ziet Luna steeds verder afglijden door de angst.

Wie wil deze ontzettende lieve en aanhankelijke hond begeleiden, zodat ze weer kan genieten van het leven en weer fijne wandelingen kan gaan maken zonder angst?

Ben je benieuwd of Luna bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

 

Feestdagen korting Hart voor Dieren abonnement