Mauro is een knappe kruising Bardino van ongeveer 8 jaar oud. Ondanks dat hij al heel wat heeft meegemaakt, is hij trouw en zachtaardig gebleven.

 

Achtergrond van Mauro

Na vele jaren trouw te zijn geweest aan zijn baasje, werd Mauro zonder pardon gedumpt bij een dodingsstation op Gran Canaria. Het leven daar was zwaar voor hem en hij werd aangevallen door een grote groep honden.

Mauro heeft gevochten voor zijn leven en dankzij de inspanningen van een lokale dierenarts en vrijwilligers, is Mauro in veiligheid gebracht en behandeld. Via een stichting is hij naar Nederland gekomen.

 

Deze viervoeter kan met iedereen overweg

Mauro heeft een zeer lief, aanhankelijk en zachtaardig karakter en is graag bij mensen in de buurt. Hij is heel erg gehoorzaam, zindelijk en loopt keurig mee aan de riem. Een stabiele hond die innig rust uitstraalt…

Mauro kan met iedereen overweg en geniet er overduidelijk van als je lekker met hem knuffelt.

 

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

mauro hond asie l2

 

Medische gegevens

Deze knappe reu is gecastreerd,  gechipt en gevaccineerd. Hij is goed gezond en beschikt over een Europees paspoort.

 

Help jij Mauro aan een goed leven?

Wie geeft deze ontzettende lieve kanjer eindelijk een gouden mand en laat hem ervaren wat onvoorwaardelijke liefde is? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers