Dit is hond Ana, een knap teefje van 1 jaar oud. Ondanks dat deze kanjer al heel wat heeft meegemaakt, is ze haar zachtaardige karakter gelukkig nooit verloren.

 

Waarom verhuist Ana?

Ana werd samen met haar broertje en zusjes gedumpt in een afgelegen bos in Bosnië. Gelukkig werden zij gevonden en veilig overgebracht naar Nederland. Momenteel verblijft Ana in een gastgezin en kijkt ze enorm uit naar haar definitieve huisje.

 

Speelse lieverd die wel even moet wennen

Ana is een lief, vriendelijk, speels en aanhankelijk meisje dat goed met andere honden en katten overweg kan. In het begin kan ze wat onzeker zijn bij vreemde mensen, maar met een rustige benadering ging dit al snel beter. Buiten is ze erg vrolijk en nieuwsgierig en loopt ze al keurig mee aan de riem.

 

Geduldig oefenen

Het aanlijnen en aangeraakt worden vindt ze soms nog wat spannend, maar met voldoende liefde, geduld en rustig oefenen, zal dit naar verwachting helemaal goedkomen.

 

Een gezonde dame

Ana is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is goed gezond. Ze is nog niet gesteriliseerd.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Ana zoeken we een baasje dat er graag met haar op uit willen gaan en die met veel geduld en liefde wil laten zien hoe leuk het leven kan zijn. Deze schat zou op zich prima in een gezin passen mits daar geen jonge kinderen meer zijn.

 

Bied jij Ana een gouden mandje?

Ben jij er klaar voor om Ana in je hart te sluiten? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers