Meneertje is een knappe gecastreerde kater van 12 jaar oud. Hij zoekt een nieuw thuis waar volop geknuffeld kan worden. Sluit jij deze lieve huistijger in je hart?

 

Meneertje vindt iedereen lief

Meneertje is een ontzettende lieve, speelse en aanhankelijke kat, die het met iedereen goed kan vinden. Hij is een echte goedzak, die het liefst de hele dag door met je knuffelt. Spelen doet Meneertje ondanks zijn leeftijd ook nog steeds erg graag en hij zou het fantastisch vinden als hij bij je op bed mag slapen.

 

Waarom zoekt Meneertje een nieuw thuis?

Sinds een verhuizing en de komst van een kindje, is er voor Meneertje veel veranderd. Hij vindt de dichte deuren in huis maar niks, hij kan niet meer op bed slapen en helaas krijgt hij niet meer de volle aandacht die hij nodig heeft. Daarom zoeken we voor deze lieve kater een nieuw thuis.

 

Speciaal dieetvoer

Meneertje krijgt dieetvoer in verband met blaasgruis, maar voor de rest is hij goed gezond.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Meneertje zoeken we een een nieuw thuis waar hij echt onderdeel van het gezin is en waar hij veel aandacht krijgt en lekker geknuffeld wordt.

 

Match jij met Meneertje?

Sta jij voor Meneertje klaar en is hij bij jullie welkom? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers