Fien is een knappe,  gesteriliseerde poes van 5 jaar oud. Deze dame is op zoek naar een nieuw thuis die ze niet met andere katten hoeft te delen. Is ze bij jou welkom?

 

Karakter van Fien

Deze aanhankelijke kattendame wordt maar wat graag aangehaald! Fien is dan ook een lieve en aanhankelijke poes. Ze is weliswaar geen schootkat, maar als het voor haar goed voelt, komt ze gezellig naast je liggen op de bank.

 

Waarom verhuist Fien?

Op dit moment leeft Fien met twee andere katten in huis en dat vindt ze niet prettig. Hierdoor komt ze nauwelijks meer in huis en is ze voornamelijk buiten. Haar huidige baasje zoekt naar een warm en liefdevol thuis voor haar, waar ze de aandacht krijgt die ze nodig heeft en waar ze zich weer fijn en veilig voelt.

 

Documenten en medisch

Fien is gechipt, gevaccineerd, beschikt over een Europees paspoort en is helemaal gezond.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Fien kat verhuis

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Fien zoeken we een nieuw thuis waar ze ook naar buiten kan, bij voorkeur in de tuin. Verder wil ze graag het enige kind in huis zijn, dus zoeken we mensen zonder kinderen, honden of andere katten.

 

Geef jij Fien een gouden mandje?

Kun jij deze kat liefdevol opvangen en de nodige aandacht geven? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers