Yara is een jonge teefje van slechts 11 maanden oud. Ze is een Roemeense kruising en verblijft momenteel in een gastgezin. Ze is een hele vrolijke hond en staat te trappelen om naar een forever home te gaan.

 

Slimme Yara leert heel snel

Yara is een hele lieve, vrolijke, aanhankelijke en actieve hond die er graag op uit gaat met haar baasje(s). Ze vindt het heerlijk om te wandelen, is gehoorzaam en leert ontzettend snel. Wel kan deze dame snel overprikkeld raken, iets waar haar nieuwe baasje rekening mee moet houden.

 

Katten en andere honden

Binnenshuis kan Yara goed overweg met andere honden maar op straat gaat dit niet altijd even goed. Daarin heeft ze nog wat begeleiding en training nodig. Tegenover katten is ze ook vriendelijk mits deze zelfverzekerd zijn, anders zal ze de dieren opjagen.

 

Medisch

Yara is helemaal gezond, gevaccineerd en gechipt, ook beschikt ze over een Europees paspoort. Dit teefje is nog niet gesteriliseerd.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

yara verhuisdier hond

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Yara zoeken we een rustig, stabiel thuis, gelegen in een landelijke omgeving.  Ze kan niet goed tegen prikkels en te veel drukte zou haar onrustig maken. Daarom is een thuis zonder kleine kinderen ook een betere omgeving voor deze hond.

 

Neem jij Yara mee op avontuur?

Is Yara welkom bij jullie en kun je haar de juiste begeleiding bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers