Jack is een stoere, 1,5 jaar oude Europees korthaar. Deze kater is op zoek naar een rustig thuis waar hij ook naar buiten kan.

 

Jack kwam als zwerver in het asiel terecht

Jack kwam als zwerver in het asiel. Daar vond hij zijn tijd in de quarantaine natuurlijk helemaal niet leuk. En dat liet hij weten! In zijn kennel was hij erg chagrijnig en wilde hij vooral met rust gelaten worden.

 

Lieve kater met een rugzakje

Nu de asielmedewerkers Jack leren kennen, blijkt het een lieve kat te zijn. Maar wel eentje die heel snel overprikkeld raakt en moet leren dat er grenzen zijn. 

Soms weet hij niet hoe hij met zijn gevoelens aanmoet, dan kan hij bijten. Jack zit nu in een rustige kamer en is daar relaxed. In het asiel houden ze hem wel actief bezig met spelletjes. Dan is Jack een speelse man en een hele leuke vriend! 

 

Wat vindt Jack leuk?

Jack is een intelligente kat die veel bezig gehouden moet worden. De clickertraining in het asiel werkt super voor hem. Niet omdat hij dan commando’s leert, maar omdat hij zich kan focussen op een taak.

Deze kater wordt graag af en toe aangehaald, maar wel op zijn aanwijzingen.

 

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

Medische informatie

Jack is gecastreerd. Hij gebruikt geen medicatie of speciale voeding.

 

Geschikt thuis voor Jack

Omdat Jack snel overprikkeld is,  zoeken we voor hem een nieuw thuis zonder kinderen en andere katten. Met de hond van één van de asielmedewerkers kan hij goed opschieten. Een nieuw baasje met  een hond zou eventueel een optie zijn, maar daar moet per individueel geval naar gekeken worden.

Verder zoeken we voor deze huistijger mensen die ervaringen hebben met katten met een gebruiksaanwijzing. Die geduldig om weten te gaan met een kat als Jack en hem kunnen begeleiden.

 

Snap jij Jack en durf je voor hem te gaan?

Denk jij het geschikte baasje voor Jack te zijn of wil je wat meer informatie over hem? Neem dan contact op met Dierenasiel Haarlemmermeer:

Tel: 088-8113430

Mail: sdo@dierenbescherming.nl

Telefonisch bereikbaar op maandag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik wil ook de andere herplaatsers leren kennen