Dit jaar organiseert de Koninklijke Hondenbescherming de allereerste editie van de ‘Honden voor Honden Loop’ op zondag 3 oktober in Zeewolde. Ook Britt Dekker, Floris Göbel en Heleen van Royen wandelen samen met hun honden mee!

 

Wat is de ‘Honden voor Honden Loop’?

Met vele honden en hun baasjes beleef je een prachtige sponsortocht over het strand en door de bossen, om zoveel mogelijk geld op te halen om kwetsbare honden een nieuw en warm thuis te bieden.

 

Jouw hulp is hard nodig

Dagelijks worden 550 honden in Nederland verwaarloosd, mishandeld of zitten onder erbarmelijke omstandigheden opgesloten in bijvoorbeeld laboratoria. Deze viervoeters vallen vaak tussen wal en schip omdat ze extra zorg nodig hebben. Een asiel kan deze honden daarom vaak niet opvangen. De Koninklijke Hondenbescherming bouwt aan een warme en huiselijke opvang om juist deze kwetsbare honden een nieuw thuis te bieden, zodat ook zij kunnen genieten van hun welverdiende oude dag. Voor de bouw van deze opvang is € 85.000,- nodig.

 

Loop mee!

Help de honden door op 3 oktober samen met je viervoeter mee te lopen met de ‘Honden voor Honden Loop’ of sponsor één van de deelnemers. Schrijf je nu in: Honden voor Honden Loop

 

nieuwsbrief dierentips