Twijfel je weleens over de juiste voeding voor jouw dier? Of ben je soms te laat met het aanvullen van de voeding? Sluit dan het voedingsabonnement af bij Beste Dierenartsen. Je hoeft dan nergens meer over na te denken, dat doen zij voor jou!

Het werkt heel eenvoudig. Eerst kijk je samen met jouw Beste Dierenartsen kliniek welke voeding je huisdier nodig heeft om gezond te zijn en te blijven. Vervolgens wordt deze in het voedingsabonnement gezet en krijg je de voeding altijd op tijd thuis bezorgd. Veel afwezig? Dan leggen ze de voeding voor je klaar in de kliniek. Wel zo makkelijk en jij zit nooit meer zonder voeding.

Geen Beste Dierenartsen kliniek bij jou in de buurt? Vul dan hier het aanvraagformulier in. Je krijgt dan een voorstel voor het voedingsabonnement opgetsuurd en na het afsluiten ontvang je de voeding thuis.

Daarom een voedingsabonnement:
√ Altijd de juiste Beste Dierenartsen voeding voor hond of kat
√ Altijd op tijd de voeding weer in huis
√ Thuisbezorgd of klaargelegd bij je kliniek
√ Maandelijkse betaling en dus spreiding van de kosten
√ Extra veel voordeel

Geen abonnement, maar wel advies?

Wil je geen voedingsabonnement afsluiten, maar wel weten welke voeding voor jouw dier geschikt is? Kom dan bij een van de Beste Dierenartsen dierenklinieken langs voor een voedingsadvies.