De kat die je van veraf al in de vensterbank ziet luieren. De hond die je een warm kwispelend onthaal geeft wanneer je thuiskomt na een lange dag werken. Voor veel mensen is het leven zonder huisdier ondenkbaar. Ze bieden je gezelschap, bescherming en liefde. Een huisdier is onderdeel van het gezin. Het is jouw maatje en die verdient de beste zorg die er is!

Helaas brengt de zorg voor huisdieren kosten met zich mee, die soms hoog kunnen oplopen. Zo heeft een huisdier naast eventuele speciale behandelingen ook preventieve zorg nodig, zoals: de vaccinaties, gezondheidscontroles, ontvlooien en ontwormen. Daarom hebben de beste dierenartsen het Zorgplan samengesteld. Het Zorgplan biedt de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor jouw hond, kat of konijn. Dit abonnement bevat preventieve zorg voor een heel jaar. Samen wordt er gekeken naar het beste plan voor jouw huisdier(en). De kliniek zal je van advies en informatie voorzien. De producten liggen tijdig klaar bij de kliniek of ze worden thuisbezorgd. Alles wordt voor je geregeld.

Naast het Zorgplan biedt Beste Dierenartsen ook de mogelijkheid tot een voedingsabonnement. Hierbij wordt samen met jouw dierenarts de beste voeding voor jouw huisdier geselecteerd. Voeding op? Dan ligt het alweer klaar bij de kliniek of is het thuisbezorgd. Je hoeft nergens meer aan te denken!

Voor het Zorgplan en het voedingsabonnement kun je terecht bij een kliniek van Beste Dierenartsen. Beste Dierenartsen is een samenwerkingsverband tussen verschillende klinieken verspreid door heel Nederland.
Voor meer informatie: https://bestedierenartsen.nl/service/het-zorgplan/