Hond Zira is echt een schat, toch zit ze al drie jaar in het asiel. Ze is daar ontzettend populair bij de medewerkers en inmiddels kind aan huis. Maar natuurlijk wil dit lieve 7-jarige teefje heel graag een eigen thuis. 

 

Zira in het asiel

Net als veel andere Staffords zit Zira helaas al lang in het asiel. Dat heeft er vooral mee te maken dat ze niet goed met soortgenoten overweg kan en dat maakt dat het moeilijker om een geschikt thuis te vinden.

Terwijl ze niets van andere dieren moet hebben, is deze schat juist verzot op mensen. Daar kan ze geen genoeg van krijgen! Iedereen die haar ontmoet zal op slag verliefd worden. In het asiel dartelt ze dan ook vrolijk om haar verzorgers heen.

 

Hoe is dit teefje het best te omschrijven?

Zira is  ontzettend charmant, aanhankelijk en speels. Ze knuffelt graag en is behoorlijk energiek. Van heerlijk door het zand of in het gras rollen kan ze echt genieten. Om haar energie goed kwijt te kunnen heeft deze hond flinke wandelingen nodig.

 

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

zira

Zira medisch

Zira is een gezonde hond. Verder is ze keurig zindelijk, gevaccineerd en gechipt. Zira is niet gesteriliseerd.

 

Een geschikt nieuw thuis

Voor Zira zoeken we een nieuw thuis zonder andere huisdieren. Ook bij jonge kinderen wordt ze niet geplaatst omdat ze door haar enthousiasme soms erg lomp kan zijn.

Haar nieuwe baas moet iemand zijn die haar veel aandacht en ruimte kan bieden. Bovendien moet hij / zij niet in een ‘hondrijke’ omgeving wonen omdat deze Stafford daar het liefst zo min mogelijk mee in contact komt.

 

Wil jij Zira adopteren?

Denk jij deze viervoeter een mooi nieuw thuis te kunnen bieden? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda:

Tel:     +31 (0)76 57 12 712

Mail:  info@docbreda.nl

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers

 

 

 

 

 

 

 

Meer lezen?

Word abonnee van Hart voor Dieren en geniet elke maand van prachtige dierenfoto’s, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren en natuurlijk de leukste abonneevoordelen.