Francien van Westering viert haar GOUDEN jubileum. Vier met haar mee en maak kans op een portret van je eigen kat, getekend door Francien!

Is jouw kat ook zo fotogeniek? Deel zijn of haar mooiste foto en maak kans op een portret van jouw kat, getekend door Francien van Westering, dé kattentekenares van Nederland. Deze tekening krijgt bovendien een ereplaats in één van de bureau-agenda’s van Francien!

Hoe maak je kans op deze prijs?
– Lees eerst deze voorwaarden waar de foto aan moet voldoen goed door
– Upload een portretfoto en vul het formulier in
– Deel vervolgens je geüploade foto ook op Facebook of Instagram met de hashtag #HVDierendag #francienskattenfotochallenge

OVER FRANCIEN
Al 50 jaar lang genieten we van al het moois dat Francien voor ons heeft getekend. En dat is veel! Haar carrière begon met illustraties voor boekomslagen en tijdschriften, maar de meeste mensen kennen Francien natuurlijk van haar razend populaire kattentekeningen. Met haar ragfijne techniek weet ze niet alleen het uiterlijk, maar ook het karakter van de kat trefzeker over te brengen. Haar kattentekeningen verschijnen op vele producten, maar de ‘Franciens Kattenagenda’ is haar paradepaardje. Deze staat al meer dan 25 jaar in de top 3 van bestverkochte agenda’s van Nederland!

De actieperiode loopt tot en met 25 oktober 2022. De winnaar wordt via e-mail geïnformeerd.

Mijn foto uploaden
Mijn foto uploaden