Soraya is een gesteriliseerd teefje van 3 jaar oud. Deze Spaanse dame is een kruising en zoekt iemand om tegen aan te kunnen kruipen na een actief dagje spelen en wandelen. Wie biedt Soraya een gouden mandje?

 

Soraya is een liever die barst van de energie

Soraya is een ontzettende lieve, aanhankelijke en enthousiaste hond, die barst van de energie. Ook is ze zeer intelligent, leergierig en kent ze veel commando’s. Dit teefje is een gevoelige hond die af en toe op de rem getrapt moet worden.

 

Een echte allemansvriendin…

Deze knapperd is gek op mensen en dieren, ze kan dan ook met alles en iedereen overweg. In haar enthousiasme kan Soraya soms wel wat onbehouwen zijn, daarom is ze minder geschikt voor de omgang met kleine kinderen.

 

Waarom verhuist Soraya?

De huidige baasjes van Soraya zoeken een nieuw thuis voor haar omdat er een baby op komst is.

 

Samen op avontuur…

Lange wandelingen vindt Soraya fantastisch en heeft ze vanwege haar hoge energiegehalte ook echt nodig. Verder speelt ze graag met andere honden én met haar baasje. Dat zou ze het liefst de hele dag doen.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Soraya teefje verhuizen

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Soraya zoeken we een actief baasje die veel met haar zal ondernemen en haar liefdevolle aandacht wil geven. Bij voorkeur is dat iemand die al ervaring met energieke honden heeft.

Ook een gezin kan voor deze viervoeter een prima plek zijn als de kinderen daarvan al wat ouder zijn.

 

Ben jij een goede match voor Soraya?

Kun jij Soraya de aandacht en liefde geven waar ze naar verlangd? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers