Dit is Edward, een knappe gecastreerde Europees korthaar kater van 8 jaar oud. Door een verhuizing kan hij niet meer van het buitenleven genieten, daarom zoekt hij een nieuw baasje. Sluit jij deze lieverd in je hart?

 

Aanhankelijke knuffelaar die graag naar buiten gaat 

Edward is een lieve en aanhankelijke kat die graag bij je op schoot ligt en aangehaald wil worden. Verder is hij gewend aan andere katten, honden en kinderen, alleen zoekt hij tegenwoordig meer de rust op. En dat doet Edward graag buiten, hij vindt het heerlijk om daar op verkenning te gaan.

 

Eerst even wennen..

Deze huistijger kijkt eerst de spreekwoordelijke kat uit de boom, maar als je eenmaal zijn vertrouwen hebt gewonnen, ben je de liefde van zijn leven.

 

Waarom verhuist Edward?

Vanwege een verhuizing is het voor de huidige baasjes van Edward niet meer mogelijk hem veilig naar buiten te laten gaan. En omdat Edward echt van het buitenleven houdt, hebben zijn verzorgers besloten een fijn nieuw thuis voor hem te zoeken.

  

Geschikt nieuw thuis

Voor Edward zoeken we een thuis waar hij veel aandacht krijgt maar ook veilig naar buiten kan. Bovendien heeft deze kat binnenshuis verschillende plekjes nodig waar hij zich even kan terugtrekken. Als hij die tot zijn beschikking heeft, past Edward ook prima in een gezin met kinderen en andere huisdieren.

  

Bied jij Edward een gouden mandje?

Kun jij Edward liefdevolle aandacht en een avontuurlijk buitenleven bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers

 

 

 

 

Meer lezen?

Word abonnee van Hart voor Dieren en geniet elke maand van prachtige dierenfoto’s, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren en natuurlijk de leukste abonneevoordelen.