Veel mensen kiezen voor een droogvoeding die precies aansluit bij de behoefte van hun hond. Maar wist je dat er ook een gezonde natvoeding bestaat die daarbij aansluit? 

Speciaal voor kleine hondjes introduceerde Royal Canin een nieuw assortiment met vijf natvoedingen speciaal voor de kleine hond. Wat maakt deze natvoedingen zo uniek?

– Als enige 100% gezondheidsvoeding in natvoeding
– Sluit naadloos aan op de voedingsbehoefte van kleine honden
– Heel lekker, zelfs voor het meest kieskeurig hondje
– Zeer goed verteerbaar
– Past precies bij de Royal Canin© droogvoedingen voor honden tot 10kg

Gun jouw beestje ook het allerbeste huisdieren voedsel en accessoires, en geef 100% gezondheidsvoeding! Je vindt ze in het Royal canin schap.

Natvoeding voor de kat: Kies voor voedzaam en gezond in plaats van smaakjes

Wist je dat katten niet gevoelig zijn voor verschillende smaakjes? Daarom zijn natvoedingen van Royal Canin® niet gebaseerd op smaakjes, maar op voedingstoffen die perfect aansluiten op de voedingsbehoefte van de kat.

Katten kunnen wel echt kieskeurige eters zijn, daarom is het belangrijk om te testen wat ze het lekkerst vinden. Probeer echter niet steeds andere voedingen uit want dan leer je je kat aan dat ze na een paar keer weer ander eten in haar bakje krijgt.

Wat vindt jou kat het lekkerst? Natvoeding in saus of in gelei? Wist je dat 2/3 van de katten liever vleesbrokjes eet, terwijl 1/3 instinctief de voorkeur geeft aan vleesbrokjes in gelei? Het kan nog zo gezond zijn; als ze het niet lekker vindt, heeft je kat er niets aan. Gezonde natvoeding van Royal Canin is daarom beschikbaar in saus en gelei.