Wat blijkt uit een onderzoek van Pets Place? We gaan liever met ons huisdier op de foto dan met onze partner. En dat verbaast Hart voor Dieren dan weer niets…;-)

 

Onderzoek van Pets Place bewijst verregaande liefde voor viervoeters…

Pets Place liet een onderzoek doen onder duizenden huisdiereigenaren. De ‘humanisering van huisdieren’ blijkt de grootste trend in dierenland…

De hond of kat is tegenwoordig echt een gezinslid. We vieren massaal de verjaardag van ons huisdier, nemen onze hond met plezier mee op vakantie en gaan maar wat graag met onze viervoeter op de foto.

 

Verjaardagspret

Bijna 82 procent van de 3600 ondervraagden liet weten de verjaardag van zijn huisdier te vieren. En dat gaat verder dan het cadeau doen van een extra groot bot met een strik erom. De hondenprosecco is in opmars, net als de snoepknabbels voor katten en de snuffelmatten voor hamsters.

 

Hoe fotogeniek is jouw huisdier?

We zetten onze huisdieren maar ook wat graag op de foto. Maar liefst 83 procent van de Nederlandse huisdiereigenaren gaat zelfs liever met zijn dier op de foto dan met zijn partner!

Heb jij tussen alle kiekjes nog een hilarisch plaatje van je ondeugende dierenbengel? Doe dan mee met de fotowedstrijd van Hart voor Dieren en maak kans op een prachtige fotoshoot!

 

Win een fotoshoot van je huisdier t.w.v. €695

 

 

 

Bron: Pets Place