Deze schone dame van 13 jaar oud is Madelief. Ze is een ongesteriliseerde poes die het heerlijk vindt om bij je te zijn, maar ook graag buiten op avontuur gaat.

 

Madelief lief, aanhankelijk én avontuurlijk

Madelief is een lief, slim, speels en aanhankelijk dametje, die het liefst eindeloos geaaid wordt. Ze is een echte allemansvriend en geniet ervan om lekker bij je op schoot te zitten. Tegelijkertijd vindt ze het ook heerlijk om de buitenwereld te verkennen waar ze graag in bomen klimt.

 

Waarom verhuist deze kat?

Helaas moet Madelief verhuizen omdat haar huidige woonomgeving niet geschikt is en de huidige baasjes kunnen hun huistijger niet de ruimte bieden die zij nodig heeft.

 

Medisch

Madelief is gevaccineerd, helemaal gezond en beschikt over een Europees paspoort.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

madelief herplaatser asiel

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Madelief zoeken we  een baasje of gezin dat haar veel aandacht geeft en waar ze de mogelijkheid heeft om buiten haar boomavonturen voort te zetten.

 

Bied jij Murphy een mooi leven?

Ben jij een energiek persoon die volop liefde, aandacht en tijd aan Murphy wil geven? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers