Binkie is een sterke jongen van 6 jaar, die met zijn knappe kop alle harten doet smelten. Natuurlijk speelt hij, als echte charmeur, wel ‘hard to get’

 

Karakter Binkie

Binkie laat zich natuurlijk niet zomaar veroveren, daar zijn wel wat koekjes voor nodig! Maar als hij zijn hart heeft opengesteld, heb je een vriend voor het leven. Hij is een echte knuffelkont en vindt het geweldig om een lekkere massage te krijgen.

 

Dutch cell dogs

Binkie is één van de Dutch Cell Dogs. In dit project worden honden, onder begeleiding van kynologische instructeurs, gekoppeld aan gedetineerden. Samen doorlopen ze verschillende trainingen en gaan positief aan de slag. Daar heeft Binkie veel van geleerd.

De trainingen zijn inmiddels afgerond.

 

Medisch

Deze kanjer is verder gezond maar hij moet voor zijn allergie wel Apoquel innemen. Het gaat om één tabletje per dag.

 

Geschikt thuis

Voor Binkie zoeken we mensen die het heerlijk vinden om lange wandelingen te maken. Hij kan niet samenwonen met andere honden, katten of kleine kinderen.

Zij nieuwe baasje moet hem geduldig en liefdevol kunnen begeleiden.

 

Interesse?

Ben jij het geschikte baasje voor Binkie of wil je hem beter leren kennen? Neem dan contact op met Dierenopvang Spijkenisse:

Tel: 088-3437131

Mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl 

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers