Paco is een zeer speelse, jonge kater van 2 jaar oud. Deze schat heeft een rugzakje en is dringend op zoek naar een nieuw thuis.

 

Karakter

Paco is erg aanhankelijk en komt graag op schoot liggen. Als een baby kan hij aan je hangen met de voorpootjes aan weerszijden van je hals…Hij is dol op pingpongballetjes en staat als een keeper klaar om de propjes papier uit de lucht te plukken.

 

Paco en andere dieren

Paco is op zoek naar een ander thuis omdat hij niet overweg kan met de poezen waar hij nu woont; die vliegt hij letterlijk aan. Zijn huidige bazinnetje heeft ook een Jack Russel, tussen hem en Paco gaat het goed.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Paco

Medische achtergrond

Als vondeling is Paco vanuit Spanje naar Nederland gekomen. Omdat hij heel veel signalen van pijn gaf, is hij in zijn thuisland onderzocht en geholpen. Hij bleek verstopt te zitten en zijn bekken bleken ooit gebroken te zijn. Vermoedelijk hierdoor is zijn anus versmald en linker achterpoot scheef gaan staan.

In Nederland zijn nieuwe foto’s gemaakt waarop duidelijk te zien is dat de breuk verder wel goed aan elkaar gegroeid is. Een nieuwe operatie is volgens de dierenarts absoluut niet nodig.

Vanwege het risico van verstopping in de darmen krijgt  Paco dieetvoer.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Paco zoeken we iemand zonder kinderen en andere dieren. Bovendien zal het nieuwe baasje zich moeten realiseren dat de gezondheid van Paco zijn hele kattenleven een aandachtspunt blijft. Hij verdient dan ook iemand die alle aandacht en tijd aan hem wil besteden.

Verder kan deze huistijger buiten niet vrij rondlopen. Hij zou daar allerlei dingen op kunnen eten en het risico op weer verstopping is dan te groot.

 

Meer informatie over Paco?

Denk jij Paco een gouden mandje en liefdevolle aandacht te kunnen bieden? Of wil je meer weten over deze kater?

Neem dan nu contact op!